Prenumeratų centrą keičia patogesnė ir funkcionalesnė – prenumeratos paskyra

Prenumeratų centrą keičia patogesnė ir funkcionalesnė – prenumeratos paskyra

Nuo šių metų kovo 13 d. Autodesk prenumeratų centras (Subscription center) yra išjungiamas ir darbą pradeda prenumeratos paskyra (Subscription Account).

Ją galima pasiekti šiuo adresu: autodesk.com/account

Tai nauja, paprastesnė ir funkcionalesnė platforma, kurioje galėsite rasti visus turimus produktus, prenumeratas, darbalaukio prenumeratas (Desktop Subscription arba nuomotą programinę įrangą), Cloud atskirai įsigyjamas, arba su programine įranga gaunamas paslaugas ir kt.

Prenumeratos paskyra galės naudotis ne tik prenumeratos turėtojai, bet ir produktus be prenumeratos įsigyję vartotojai. Prisijungę jie galės matyti turimus produktus, jų serijinius numerius, versiją ir kitą reikalingą informaciją.

Prenumeratų vartotojai galės matyti visus siūlomus atnaujinimus (Updates), turimus Cloud kreditus, turimų produktų informaciją (serijinius nr, versijas), prenumeratų sutarčių numerius ir jų galiojimo laiką. Taip pat čia bus galima pateikti prašymą namų naudojimo licencijai gauti.

Čia vartotojai galės užduoti klausimus, kad gautų reikalingą pagalbą.

Perėjimas įvyks automatiškai, todėl papildomai registruotis, ar pildyti duomenis nereikės. Prireikus tiesiog junkitės duomenimis, kuriais jungėtės ir anksčiau prie prenumeratų centro.

Prenumeratos paskyros naudojimosi instrukcija (anglų kalba)

 

admin

Website: