Autodesk produktų keitimas jau galimas!

Autodesk produktų keitimas jau galimas!

Nuomojamų Autodesk produktų keitimas į kolekcijas jau galimas (angl. Collections)

Nuo 2016 m. spalio 12 d. pagaliau atsiranda Autodesk nuomojamų produktų keitimas į kolekcijas dar nesibaigus turimai nuomos sutarčiai. Ką tokia galimybė jums suteikia? Tarkime, kad išsinuomojote AutoCAD programinę įrangą metams, tačiau praėjus pusmečiui supratot, kad vien AutoCAD funkcionalumo jums nepakanka ir reikalinga kita programa. Tačiau nuo AutoCAD nuomos laikotarpio pradžio praėjo tik pusė metų ir dar tiek pat liko iki pabaigos. Anksčiau būtų tekę papildomai nuomotis reikalingą programą ar programinės įrangos paketą, o dabar galite pakeisti turimą AutoCAD į Autodesk kolekciją primokėdami tik kainų skirtumą.

Kitaip tariant keisdami savo programinę įrangą jūs pasirenkate nutraukti egzistuojančią nuomos sutartį tam, kad galėtumėte sudaryti naują suteikiančią jums prieigą prie papildomų funkcijų ir paslaugų.

Tokiu būdu galėsite be didelių papildomų išlaidų naudotis gerokai platesniu funkcionalumu.

Keitimu gali pasinaudoti visi nuomojantys programinę įrangą metams, dviems arba trims. Taip pat naudojantys tiek tinklines, tiek paprastas licencijas.

Po keitimo nuomos laikotarpis tęsiasi iki tos pačios datos, iki kurios būtų tęsųsis pradinė nuoma. Vėliau galima pratęsti kolekcijos nuomos laikotarpį, arba nuomotis kitą programinę įrangą.

Šiuo metu Autodesk kolekcijos yra trys:

  • AEC (Architecture Engineering Construction Collection);
  • PD (Product Design Collection);
  • M&E (Media and Entertaintment Collection).

Visų kolekcijų sudėtis ir aprašymus galite rasti čia.

Kolkas ši galimybė nėra taikoma LT šeimos produktams.

Daugiau apie kainas ir sąlygas sužinosite susisiekę su mumis telefonu (85) 2627490, arba el.paštu info@cadteam.lt

admin

Website: