Verslo žinios: „Čeli APS“ plaukia į tarptautinius vandenis

Verslo žinios: „Čeli APS“ plaukia į tarptautinius vandenis

Čeli Automatizuoto projektavimo sistemos
Nedidelė Lietuvos įmonė „Čeli Automatizuoto projektavimo sistemos“ („Čeli APS“), atstovaujanti JAV projektavimo sprendimų milžinei „Autodesk“, pradeda žygį į užsienio rinkas. Bendrovė baldų gamintojams siūlo lietuvišką sprendimą, įvyniotą į JAV milžinės vėliavą.
„Čeli APS“, kurioje tedirba 10 asmenų, sukūrė savo produktą ir įdiegė jį keliose Lietuvos baldų gamybos įmonėse, pritraukė investuotojų ir imasi eksporto. „Čeli APS“ neatsisakė „Autodesk“ atstovų vardo ir senų klientų, mat su žinomos bendrovės vėliava dirbti ir plėstis lengviau. Tačiau dabar įmonė daugiausia dėmesio skiria  programinei savo įrangai „Woodwork4Inventor“.

 

Čeli Automatizuoto projektavimo sistemosNedidelė Lietuvos įmonė „Čeli Automatizuoto projektavimo sistemos“ („Čeli APS“), atstovaujanti JAV projektavimo sprendimų milžinei „Autodesk“, pradeda žygį į užsienio rinkas. Bendrovė baldų gamintojams siūlo lietuvišką sprendimą, įvyniotą į JAV milžinės vėliavą.

„Čeli APS“, kurioje tedirba 10 asmenų, sukūrė savo produktą ir įdiegė jį keliose Lietuvos baldų gamybos įmonėse, pritraukė investuotojų ir imasi eksporto. „Čeli APS“ neatsisakė „Autodesk“ atstovų vardo ir senų klientų, mat su žinomos bendrovės vėliava dirbti ir plėstis lengviau. Tačiau dabar įmonė daugiausia dėmesio skiria  programinei savo įrangai „Woodwork4Inventor“.

Bendrovės vadovai pripažįsta, kad kol kas nuosavas produktas sudaro didesnę įmonės sąnaudų dalį, tačiau daug pajamų neduoda. Bet „Čeli APS“ tikina, kad tai keičiasi ir įmonė netrukus pasieks tikslą – iš nuosavo produkto gauti didžiąją pajamų dalį.

Informacijos šaltinis portalas verslozinios.lt. Pilną straipsnį skaitykite čia.

admin

Website: