Autodesk išleido 2013 produktų liniją

Autodesk išleido 2013 produktų liniją

Autodesk 2013
Autodesk 2013
Praėjusį mėnesį JAV įmonė Autodesk Inc. pranešė apie naujai išleidžiamas produktų versijas. Visi 2013 metų versijos produktai suteikia galimybę naudotis debesų platforma Autodesk 360, leidžiančia išgauti didesnę projektų kokybę. Naudodamiesi šia nauja galimybe, projektuotojai debesyse gauna prieigą prie neribotų skaičiavimo galių ir gali savo projektus redaguoti bei saugoti būdami bet kur ir bet kada.„Praeitais metais pristatėme pirmuosius produktus su paslaugomis debesyse ir klientai jas labai palankiai įvertino, sako Andrew Anagnost, vyresnysis Autodesk Inc. plėtros strategijų ir rinkodaros viceprezidentas. Programų komplektų (Design &Creation Suites) 2013 versijos tapo dar vienu dideliu žingsniu tarpusavyje susijusių produktų link. Į Autodesk produktus įtraukti instrumentai, kurie leidžia dar efektyviau bendradarbiauti, klientams atveria naujas galimybes spręsti sudėtingas projektavimo užduotis“.

Autodesk 2013
Praėjusį mėnesį JAV įmonė Autodesk Inc. pranešė apie naujai išleidžiamas produktų versijas. Visi 2013 metų versijos produktai suteikia galimybę naudotis debesų platforma Autodesk 360, leidžiančia išgauti didesnę projektų kokybę. Naudodamiesi šia nauja galimybe, projektuotojai debesyse gauna prieigą prie neribotų skaičiavimo galių ir gali savo projektus redaguoti bei saugoti būdami bet kur ir bet kada.
„Praeitais metais pristatėme pirmuosius produktus su paslaugomis debesyse ir klientai jas labai palankiai įvertino, sako Andrew Anagnost, vyresnysis Autodesk Inc. plėtros strategijų ir rinkodaros viceprezidentas. Programų komplektų (Design &Creation Suites) 2013 versijos tapo dar vienu dideliu žingsniu tarpusavyje susijusių produktų link. Į Autodesk produktus įtraukti instrumentai, kurie leidžia dar efektyviau bendradarbiauti, klientams atveria naujas galimybes spręsti sudėtingas projektavimo užduotis“.
Nauji PĮ komplektai leidžia vienu pelės mygtuko paspaudimu atlikti sudėtingas procedūras, pagerinti atskirų projekto dalių suderinamumą tarpusavyje ir apjungti projektavimo ir vizualizavimo procesus. Visa tai leidžia efektyviau ir aiškiau perteikti projektinius sumanymus auditorijai. Į PĮ komplektus įtraukti ir sebesijos paslaugą turintys produktai yra su panašia sąsaja, kas supaprastina naujų įrankių įsisavinimą ir palengvina darbo procesus.
Sprendimas Autodesk 360 – tai debesų kompiuterijos platforma, kurią naudodami Autodesk klientai gali debesyse nemokamai talpinti ir saugoti duomenis iki 3 GB, peržiūrėti failus ir jais keistis. Autodesk prenumeratoriai gauna dar didesnes talpinimo galimybes bei turi prieigą prie papildomų paslaugų debesyse, tokių kaip vizualizacija, inžinerinė analizė, projektų optimizavimas. Šiuo metu kiekvienam prenumeratoriui suteikiama iki 25 GB talpa duomenų saugojimui ir nuo 100 iki 500 prieigų prie Autodesk 360 išteklių (priklausomai nuo įsigyto produkto ar PĮ komplekto.

 
 Išsamiau apie 3D projektavimo programą Autodesk Inventor

admin

Website: